## Aberdeenshire Council Strategic Priorities Engagement Sept-Oct 2017 6.45-9pm

## **Running Order & Estimated Timings**

- 6.45 Arrival, Sign in, Refreshments and Networking.
- 7.00 <u>Welcome and Introduction to the evening: Aberdeenshire Council</u> Area Managers
- 7.05 **Presentation:** Local Development Planning: The process (15mins)
- 7.20 <u>LDP</u> Questions from floor (10mins)
- 7.30 **Presentation:** Council Draft Strategic Priorities including Video (10mins)
- 7.40 Introducing Workshop Sessions: Area Managers (5mins) Area Managers will explain how people should split into workshops after a brief comfort break. (Where numbers allow, attendees may be divided by ward/geography or other sensible factors)
- 7.45 Comfort Break: 10 mins
- 7.55 <u>Breakout Workshops:</u> Attendees will be split into smaller discussion groups to briefly discuss the Councils Draft Strategic Priorities. (15mins per priority)
  - Priority 1: SUCCESSFUL AND SUSTAINABLE COMMUNITIES (15mins)
  - Priority 2: ASPIRATIONAL PEOPLE (15mins)
  - Priority 3: CARING FOR COMMUNITIES (15mins)
  - Priority 4: PUBLIC SERVICE EXCELLENCE (15mins)
- 8.55 <u>Council Strategic Priorities Next Steps:</u> Amanda Roe, Policy, Performance & Improvement (5mins)
- 9.00 **Chair's Thanks**

